Watersportvereniging Leiden

opgericht 11 november 1964

Verschillen oude en nieuwe site

Op de oude site was de meeste informatie openbaar en werd er ook gewerkt met een gedeelte waarvoor u een inlog account nodig had, dit is op de nieuwe site niet meer van toepassing. Alle informatie is terug te vinden zonder dat u hiervoor hoeft in te loggen.

Op de nieuwe site werken we uit privacy overweging niet met persoonsgegevens, m.u.v. van de roepnamen en eventuele telefoonnummers van de leden van het bestuur en de havenmeester. In onze nieuwsbrieven kunnen vanwege de nieuwsgaring nog wel namen van leden vermeld worden.

Als het gaat om de wachtlijst of het rooster zelfwerkzaamheden, zult u deze gepubliceerd zien staan met lid nummers en niet op naam. U lid nummer vindt u terug op uw factuur, ook kunt u deze opvragen bij de penningmeester.

Verder hebben we op de nieuwe site diverse formulieren opgenomen, om uw lidmaatschap te registreren, mutaties door te geven of vragen te stellen aan het bestuur. We hopen hiermee onze bereikbaarheid te vergroten.

Heeft u suggesties voor de site, geeft deze dan aan ons door via het formulier of mail naar een van de bestuursleden.

Alle evenementen tot het zomerseizoen staan op de site.

Alle evenementen georganiseerd door onze evenementencommissie staan op de site en het complete overzicht vindt u terug onder de evenementen pagina en naast de teksten op de site staan de eerst volgende evenementen, niet te missen dus!

Nieuwe website

Een nieuwe website en een kortere url, vanaf heden zijn we naast de bij u bekende en vertrouwde adressen, live met de website op een nieuw adres https://wvleiden.nl ook worden er naast de huidige mail adressen nieuwe kortere mail adressen gekoppeld, dit om onze bereikbaarheid te vergroten, kijk op de pagina van het bestuur voor alle nieuwe mail adressen. Alle oude adressen blijven ook gewoon functioneren.

Privacyverklaring WVL -- © 2020 WVL -- Thema gemaakt door Anders Norén