Onze haven is in onze ogen een ideaal startpunt. Als u uit onze haven vertrekt zijn de mogelijkheden legio, met de Kagerplassen, Braassemermeer en de Westeinderplassen om de hoek. Maar uiteraard Leiden zelf ook, maar daar houdt het niet bij op ook Delft, Katwijk en Amsterdam of een rondje ringvaart zijn binnen handbereik voor een dagtocht en voor vakanties zijn de mogelijkheden slechts beperkt tot uw eigen fantasie en hoeveel vrije dagen u te besteden heeft in ons prachtige watersportland.

Onze directe buren zijn de zeeverkennersgroep Jan van Galen en stukje verder op zit zwembad de Zijl. Verder vindt u op nog geen 600 meter diverse winkels in de buurt op het Kooiplein, alsook het Politiebureau Leiden Noord.
Tevens is net over de brug schuin tegenover onze haven Brasserie Meelfabriek Zijlstroom gevestigd en zitten we dicht bij De Baanderij met diverse winkels, waaronder Tijssen Watersport. Met de auto is het winkel centrum Winkelhof in Leiderdorp snel te bereiken.

Kortom niet alleen een ideale locatie om uw watersport vanuit te beginnen, maar ook een locatie met alles wat u nodig heeft in de buurt.