De haven is voorzien van een gezellige kantine. Welke buiten het vaarseizoen (van medio/eind september tot medio mei, m.u.v. de feestdagen) elke zaterdag geopend is, vanaf 17:30 uur voor een kopje koffie of drankje, de barcommissie bepaald de sluitingstijd afhankelijk van het aantal leden er op een betreffende zaterdag aanwezig zijn. Tijdens evenementen georganiseerd door onze evenementencommissie kunnen openingstijden afwijken. Zie daarvoor het onderstaande overzicht met evenementen.

Doordeweeks kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee even bijpraten in het koffiehok van de kantine. Het koffiehok is in de regel van 9:30 tot 14:00 uur geopend, m.u.v. de feestdagen of andere bijzondere omstandigheden.

Overzicht met de aankomende evenementen:

Opening Kantine

Datum: 24/09/2022
Tijd: 16:30
Locatie: Kantine/Clubhuis

Feestelijke opening met muziek, hoe jammer het ook is het zomer seizoen is weer voorbij. Niet getreurd vanaf nu is de kantine weer iedere zaterdag open vanaf 17.30 uur (m.u.v. de kaart weekenden) en we starten dus extra feestelijk vandaag. LET OP! inschrijven via de evenementencommissie.